Privacy Policy

Privacybeleid

Versie 1 18-06-2021

Harinck schilders is zich ervan bewust dat je ons vertrouwt. Het is onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina kun je lezen welke gegevens we verzamelen wanneer je onze website bezoekt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we op basis van deze gegevens het gebruiksgemak van onze website verbeteren. Zo geven we je inzicht hoe we te werk gaan.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Harinck schilders. Je moet weten dat Harinck schilders niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en andere bronnen. Door onze website te gebruiken geef je aan dat je instemt met ons privacybeleid.

Harinck schilders respecteert de privacy van alle bezoekers/gebruikers van haar website en garandeert dat alle persoonlijke informatie die je ons geeft, met zorgvuldige vertrouwelijkheid wordt behandeld.

Hoe we verzamelde gegevens gebruiken

Wanneer je een offerte aanvraagt, zullen we je vragen om persoonlijke gegevens zoals naam, adres en email-adres. Deze gegevens zullen worden gebruikt om je aanvraag uit te voeren. Deze gegevens zullen worden opgeslagen op een beveiligde server die het eigendom is van Harinck schilders of van een derde partij. We zullen jouw persoonlijke gegevens niet combineren met andere gegevens.

Wanneer je ons e-mails of andere berichten stuurt, dan is het mogelijk dat we deze berichten opslaan. Soms zullen we je vragen om persoonlijke gegevens wanneer dat relevant is. Dit geeft ons de mogelijkheid om jouw vragen en verzoeken te beantwoorden. Deze gegevens zullen worden opgeslagen op een beveiligde server die het eigendom is van Harinck schilders of van een derde partij. We zullen jouw persoonlijke gegevens niet combineren met andere gegevens.

We verzamelen en gebruiken deze informatie voor geen andere doelen dan beschreven in ons privacybeleid tenzij we je toestemming hebben gekregen om er iets anders mee te doen.

Derde partijen

We zullen niet je gegevens aan andere partijen doorgeven. In sommige gevallen zullen je gegevens intern worden gedeeld, maar ons personeel heeft een geheimhoudingscontract ondertekent om de vertrouwelijkheid van jouw persoonlijke gegevens te respecteren.

Wijzigingen

Deze privacy-maatregelen zijn afgestemd op de actuele status van onze website. Aanpassingen of veranderingen op onze website kunnen leiden tot veranderingen in de privacy-maatregelen. Dus we adviseren je om ons privacybeleid regelmatig te lezen.

We bieden alle bezoekers de mogelijkheid om alle persoonlijke gegevens die met ons gedeeld zijn, te bekijken, veranderen of te wissen.

Wanneer je je persoonlijke gegevens wilt veranderen of deze wilt verwijderen van onze bestanden dan kun je contact met ons opnemen. Voor contactinformatie zie hieronder.

We controleren op regelmatige basis of we voldoen aan het privacybeleid.
Als je vragen hebt over ons privacybeleid neem dan contact met ons op:

Harinck schilders
Thorbeckestraat 60
2221 RD  Katwijk aan zee
info@harinckschilders.nl

info@harinckschilders.nl
Thorbeckestraat 60, 2221 RD  Katwijk
Neem contact met ons op