Reviews

Wat vinden mensen van ons?

Bent u benieuwd naar wat andere klanten van Harinck Schilders vinden? Dan kunt u hieronder een kijkje nemen bij de reviews.
Bent u al bekend met ons en wilt u ons laten weten hoe uw ervaring met de schilder- en of renovatie- of reparatie werkzaamheden zijn,
wilt u dan zo vriendelijk zijn om uw beoordeling bij ons achter te laten via het onderstaande formulier?
U zou ons hiermee helpen, alvast bedankt!

Geef uw review door

Bent u tevreden over onze werkzaamheden? Dan kunt u ons ontzettend helpen door een review achter te laten via het onderstaande formulier.
Alvast bedankt!
Laat ons weten waarom je tevreden bent.
1= niet goed ; 5=geweldig

Lees hier de reacties van onze klanten

Fam. Fahner

Ons huis is aan de buitenkant geschilderd. Zeer grondig en vakkundig gedaan. We zijn heel blij met het resultaat. Ook vonden we het fijn hoe het verliep. Duidelijke offerte en heldere afspraken. Netjes gewerkt en daarbij een goede en prettige communicatie. Kortom, voor ons geen andere schilder meer!

fam. van der Weijde

we zijn zeer tevreden over het schilderwerk. fijn in omgang altijd correct en hielp bij het zonnescherm ophangen.
hij werkt erg netjes ... voor ons geen andere schilder meer.
we kunnen hem zeker aanbevelen!!

Henk Deenik

Heldere offerte. Prettig in de omgang. Netjes werken. Afspraak is afspraak. Passie voor zijn vak. Niet lullen maar poetsen. Kwaliteit en resultaat. Enzovoort, enzovoort... André? Die is OK!

Jolanda Spaanderman

André Harinck is een vakman.
Voor mij blijkt dat uit de volgende punten:
Duidelijke offerte
Nakomen van afspraken
Schoon en zeer netjes werken
En bij vragen een duidelijk antwoord en advies.
Laten we eerlijk zijn koop dagelijks brood maar heb niet dagelijks een schilder over de vloer.
Kortom een schilder die passie heeft voor zijn vak.

Els Zuidbroek

We zijn erg blij met de werkzaamheden van Andre Harinck. Hij pakte niet alleen het schilderen aan, maar ook de opknapklussen die tevoorschijn kwamen, zoals een rand plamuren, latjes vervangen e.d. Hij denkt echt mee met wat er nodig is. De communicatie is duidelijk en het werk gaat snel, netjes en ziet er goed uit.
Wij bevelen dit schilderbedrijf zeker aan!

De vries

Vakwerk. Zeer tevreden over deze schilder. Zelfs het verwisselen van een kapotte dakpan was geen probleem. Heldere communicatie en doet wat hij beloofd heeft.

De Wilde

Een échte vakman! Harinck Schilders heeft bij ons zowel schilderwerk als onderhoudswerk verricht. Het contact verliep vanaf het eerste moment plezierig en tijdens de opdracht werden wij voorzien van deskundig advies en werden de opdrachten vlot en vakkundig uitgevoerd. Een volgende keer kiezen wij zeer zeker weer voor dit top bedrijf!

info@harinckschilders.nl
Thorbeckestraat 60, 2221 RD  Katwijk
Neem contact met ons op